Om barnehagen

Ta en titt på den flotte barnehagen vår. Her får du info om hva vi i Bragernes Strand Barnehage jobber for og hva som er viktig for oss.

Bragernes Strand Barnehage ble etablert i august 2010, og drives av Skaubo AS. I Bragernes Strand Barnehage er det 10 faste stabile ansatte og ca. 45 barn i alderen 1-6 år.

Hos oss er barna inndelt i avdelinger og "team" etter alder. Dette gjør at det blir små enheter der alle barna blir sett hørt og ivaretatt. Trygghet er et viktig begrep for oss. Ved at det er små enheter med faste voksne, ser vi at barna fort blir trygge, føler tilhørighet og føler seg inkludert.

Vi er nå på andre året hvor vårt satsningsområde er relasjoner. Gode relasjoner gir et varmt og trygt miljø hvor barna kan utvikle seg i sitt eget tempo. Vi er "på lag med barna" og jobber for å skape trygge, selvstendige barn fra første dag i barnehagen. Å skape gode relasjoner er de voksne sitt ansvar, og dette er noe personalet jobber med og er bevisste på gjennom hele barnehagedagen. I Bragernes Strand Barnehage har vi engasjerte, omsorgsfulle og tilstedeværende voksne, som jobber for at alle barna skal trives, føle trygghet og omsorg og de støtter og veileder barna til å bli den beste versjonen av seg selv.